Kenalkan - Pops Malaya Ice Bars

Aiskrim dari buah sebenar boleh pos satu Malaysia!

6 SEBAB ANDA KENA DAPATKAN ICE BARS SEMPENA BALIK KAMPUNG RAYA INI

1. AISKRIM INOVATIF BEKU DI RUMAH

Pops Malaya Ice Bars adalah aiskrim inovatif berkonsep 'BEKU DI RUMAH' pertama di Malaysia! Hanya bekukan dan makan!

So what??? So… tak perlu bimbang jika peti sejuk dah penuh! Boleh simpan kat rak-rak dapur je. Tahan lama pula tu sampai satu tahun.

2. JENAMA YANG DIPERCAYAI

Pops Malaya adalah TRUSTED BRAND dan pernah dapat liputan kat tv, radio, suratkhabar dan majalah. Macam BFM Radio, Majalah 3, Bella NTV7, Wanita Hari Ini, MHI, The Edge, Harian Metro, Utusan Malaysia dan Time Out Kuala Lumpur.

3. JENAMA KUALITI ANTARABANGSA

Pops Malaya Ice Bars adalah jenama berkualiti antarabangsa yang telah dieksport ke beberapa negara termasuk United Arab Emirates, New Zealand, Vietnam, Hong Kong, Saudi Arabia dan Jerman.

4. DIBUAT DARI BUAH SEBENAR

Keistimewaan Pops Malaya Ice Bars adalah pada ramuannya - REAL FRUIT. BUAH SEBENAR. Tak main lah perisa buah tiruan! Kita pilih buah-buah yang paling manis, paling juicy dan paling harum.

5. PILIHAN AISKRIM LEBIH SIHAT

Siyesss! ZERO pengawet, ZERO pewarna tiruan, ZERO perisa tiruan.

Mummies nak kasi bayi atau anak-anak makan pun kus SELAMAT, tak risau! Psst… kalori dalam Pops Malaya Ice Bars jauh lebih rendah berbanding aiskrim komersil lain tau.

6. HALAL JAKIM, GMP & HACCP

Pops Malaya Ice Bars dibuat di kilang sendiri yang bertaraf HALAL Jakim, GMP dan HACCP. Insyaallah, rezeki dari sumber Halal lebih berkat dan diredhai.

Telah dieksport ke lebih 7 negara  

Kini Pops Malaya adalah jenama antarabangsa yang telah dieksport dan mendapat sambutan luar biasa di beberapa negara luar termasuk Emiriah Arab Bersatu (UAE), Bahrain, Kuwait, Qatar, Jerman, Australia, New Zealand dan Arab Saudi.

APA KATA PENGGEMAR POPS MALAYA?

"Tengok aiskrim Pops Malaya lalu-lalang kat newsfeed, akak fikir, hmm iye ke buah sebenar… Stroberi mahal mustahil diorang guna buah betul. Tapi bersangka baik punya pasal akak beli lah sekotak rm10 je pun. Bila cuba, mak ai betullah rasa macam gigit buah stroberi. Suami akak suka mangga. Sekarang ni kalau tak simpan stok suami bising."

Strawberi x 1 kotak, Markisah Nanas x 1 kotak, Mangga x 1 kotak

FREE GIFTS COMBO A

Fon poket x 1pc
Sampul raya x 5 pc

Coklat x 1 kotak, Anggur x 1 kotak,
Laici Pic x 1 kotak

FREE GIFTS COMBO B

Fon poket x 1pc
Sampul raya x 5 pc

Semua flavor (Strawberi, Markisah Nanas, Mangga, Anggur, Laici Pic, Coklat) x 1 kotak

FREE GIFTS COMBO 6

Fon poket x 2 pc
Sampul raya x 5 pc, Lanyard x 1pc